Wat doen wij ?

Doordat we zo veelzijdig zijn kunnen we ondertussen veel meer dan car hifi alleen CarPlay, parkeersensoren, achteruitrijcamera, Android radio, interieurverlichting, alarmsysteem, trekhaken en nog veel meer.

Bij aankoop van een autoproduct is het inclusief inbouwen. Verder bieden wij 2 jaar garantie op het inbouwen en uitbouwen van autoproducten.

Wij volgen een vast traject wat voor u als klant heel herkenbaar is.

We voeren een adviesgesprek, bieden u een oplossing aan en plannen samen met u de afspraak in. Na de werkzaamheden kunt u bij ons altijd terecht met uw vragen en opmerkingen achteraf.


Veiligheid

We werken aan alle auto’s, van oldtimers, tot gezinsauto's young-timers of exclusieve sportwagens. Hierdoor besteden wij veel tijd aan de bescherming van uw auto tijdens onze werkzaamheden, omdat wij weten hoe belangrijk het voor u is om uw auto niet te beschadigen. U kunt bij ons wachten tijdens de kortere klussen, de koffie staat klaar, de wifi is snel en de bank zit heerlijk. Bij langere klussen kunt u de auto veilig laten staan, de auto staat binnen en is prima beveiligd.

Toch niet tevreden? Wij zien het als uitdaging om alsnog met een oplossing te komen.


Showroom

Onze showroom draait vooral om beeld en geluids beleving. We kunnen het audio geluid in uw specifieke auto niet nabootsen. Wel kunnen we door de speakers te laten horen een goed beeld geven. Zowel met als zonder baas ondersteuning, met uw eigen muziek. Radio en navigatie units kunt u uitproberen, demping kunt u bekijken.


Werkplaats

Onze werkplaats is altijd open voor onze klanten. De werkplaats is functioneel, veilig, en van alle technische snufjes voorzien. We hebben ook een los zaaghok voor de niet alledaagse projecten.