Professionele montage in auto's

 

Gespecialiseerd in alle automerken

  Wij werken aan alle automerken. Onze werkplaats is daar op ingericht en onze werkwijze op aangepast. Wij vinden het een uitdaging om voor u een mooie audioupgrade te ontwerpen en deze zeer professioneel te monteren in uw auto. Voor Audi Volkswagen BMW en Mercedes hebben wij speciaal ontwikkelde audio upgrade pakketten beschikbaar.

Deze producten leveren en monteren wij deskundig in uw auto :

 

speakers 

De eerste stap om de weergave in uw auto te verbeteren is het laten monteren van beter klinkende autospeakers. Waar de autofabrikanten zo veel mogelijk beknibbelen op de af fabriek gemonteerde speakers leveren wij juist auto speakers die voldoen aan uw wensen. Wij werken uitsluitend met merken die een grote meerwaarde leveren en die zich continu blijven ontwikkelen waardoor deze merken toepasbaar zijn in de moderne auto's.

Dempingsmatten

Wij adviseren bij montage van uw nieuwe speakerset om professionele dempingmatten aan te laten brengen. Deze dempingmatten zorgen ervoor dat de resonantie frequenties van het plaatwerk van uw auto onder de hoorbare audiospectrum komt te liggen. Door het aanbrengen van dempingmatten zult u absoluut genieten van een dynamisch en trilingsvrije weergave van uw nieuw gemonteerde speakerset(s).

versterkers

Voor meer kracht en dynamiek is het gebruik van versterkers aan te raden. Wij leveren versterkers van hoge kwaliteit en met een lange levensduur. U krijgt van ons 2 jaar fabrieks garantie op het product en op onze montage. De versterkers die wij leveren zijn absoluut geschikt voor montage in iedere auto, U zult genieten van de kracht die de versterkers leveren. Welke merk en type versterker wij u aanraden hàngt af van uw wensen en auto.

actieve subwoofer

Meer bass in uw weergave. Dat is te realiseren met een aktieve woofer. Deze kunt u laten toevoegen aan uw bestaande af fabriek audiosysteem of als uitbreiding op uw nieuw gemonteerde speakerset. Aktieve woofers hebben een ingebouwde versterker. Voor een mooie aanvulling zijn aktieve woofer systemen uitermate geschikt. Bent u een "basshead" en wil je vol power van de bass genieten dan raden wij onze "woofers in diverse maten" aan.