HOME » OVER ONS

Heeft u interesse of vragen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom. We adviseren u graag om tot de beste oplossing voor uw auto te komen.


Over ons

Autobedrijf Het Geluid bestaat uit een vlotte mix van technische monteurs en commerciële mensen. Hierdoor kunnen wij al uw wensen perfect vertalen naar een technisch optimaal eindresultaat. We bestaan al meer dan 14 jaar en staan bekend als een echte specialist op het gebied van car audio.

 

Wat doen we

Doordat we zo veelzijdig zijn kunnen we ondertussen veel meer dan car hifi alleen. Alarmen, volgsystemen, ritregistraties, tuning, cruise controls, trekhaken en nog veel meer. Wij volgen een vast traject wat voor u als klant heel herkenbaar is. We voeren een adviesgesprek, bieden u een oplossing aan en plannen samen met u de afspraak in. Na de werkzaamheden kunt u bij ons altijd terecht met uw vragen en opmerkingen achteraf.

 

Veiligheid

We werken aan alle auto’s, van oldtimer via gezinsauto of young-timer naar exclusieve sportwagens. Hierdoor besteden wij veel tijd aan de bescherming van uw auto tijdens onze werkzaamheden. Omdat wij weten hoe belangrijk het voor u is om uw auto niet te beschadigen. U kunt bij ons wachten tijdens de kortere klussen, de koffie staat klaar, de wifi is snel en de bank zit heerlijk. Bij langere klussen kunt u de auto veilig laten staan, de auto staat binnen en is prima beveiligd.

Toch niet tevreden? Wij zien het als uitdaging om alsnog met een oplossing te komen.

 

Showroom

Onze showroom draait vooral om beeld en geluid beleving. We kunnen het audio geluid in uw specifieke auto niet nabootsen. Wel kunnen we door de speakers te laten horen een goed beeld geven. Zowel met als zonder bas ondersteuning, met uw eigen muziek. Radio en navigatie units kunt u uitproberen, demping kunt u bekijken.

 

Werkplaats

Onze werkplaats is altijd open voor onze klanten. We hebben niets te verbergen. De werkplaats is functioneel en veilig, en van alle technische snufjes voorzien. We hebben ook een los zaaghok voor de niet alledaagse projecten. Alle klussen worden begeleid met onze werkbonnen zodat ook hier geen onduidelijkheid kan ontstaan.