Geniet van Android radio

in je auto

Android radio is in feite een simpele versie van Android, voor het dashboard van je auto. Dit maakt het mogelijk je smartphone te integreren in je auto. De nadruk ligt op veiligheid en simpliciteit: menu’s zijn overzichtelijker, knoppen zijn groter en je wordt niet afgeleid door allerlei notificaties.

We kunnen dit systeem inbouwen door de bestaande radio te vervangen voor een 2-Din 6/ 7/9/10 inch autoradio met Carplay en DAB+ . Ook wanneer je een originele af fabriek radio hebt, hebben we vaak een oplossing. Door te werken met een auto-specifiek inbouwframe kunnen we een 2-Din autoradio vakkundig inbouw in jouw auto.

Auto Andriod toevoegen aan je originele beeldscherm

Mocht je af fabriek radio niet te vervangen zijn, dan kunnen we bij de meeste auto’s een module toevoegen dat het wel mogelijk maakt. Kortom, mogelijkheden genoeg om naar onze showroom te komen of contact met ons op te nemen.

Geniet van je 1-Din autoradio

Een 1-Din autoradio biedt een combinatie van krachtig entertainment, hoogwaardige audio functies en smartphone connectiviteit. Door de koppeling van je smartphone kan je veel toepassingen van  je smartphone gebruiken in de auto. Sommige toestellen hebben zelf een oplossing met smartphone houder. Is je bestaande autoradio aan vervanging toe dan adviseren we je graag!

DAB+ Digital Radio

DAB staat voor Digital Audio Broadcasting, dé nieuwe manier van radio luisteren. DAB+ wordt de nieuwe standaard voor heel Europa en daar heb je als automobilist in heel Europa profijt van. Je rijdt met DAB+ ruisvrij naar je europese bestemming. DAB+ is radio luisteren via de digitale ether met hogere geluidskwaliteit, meer zenders en meer gebruiksgemak.

Vario colour display

Stem de display kleur van je 1-Din autoradio af op jouw auto! Vario colour of Multi-colour display maakt het mogelijk om de verlichting van de autoradio aan te passen op de verlichtingskleur van je auto. Zo maak je de radio passend in jouw auto en bij jouw stijl.

Bluetooth, audio streaming en handsfree bellen

Met een draadloze verbinding tussen je smartphone en je radio kun je muziek of een telefoongesprek doorsturen oftewel “streamen” naar je 1-Din autoradio. Er wordt onderscheid gemaakt in bluetooth audio streamen en bluetooth handsfree bellen.Wil je de populaire muziek app Spotify gebruiken in de auto? Met bluetooth kun je de muziek op Spotify streamen naar je 1-Din autoradio.

Inbouwen van 1-Din autoradio
Wij kunnen je bestaande 1-Din autoradio vervangen voor een 1-Din autoradio met de gewenste functie. Deze wordt in onze werkplaats vakkundig voor je ingebouwd.