Wij brengen u de sterren uit de hemel ... rechtstreeks in uw auto.

Het personaliseren van voertuigen is tegenwoordig bijna onbeperkt. wij bieden u nu de mogelijkheid om uw interieur te verfijnen door een LED-sterrenhemelsysteem te installeren.

Unieke sfeer de sterrenhemel

Bekend van vele hoogwaardige voertuigen, installeren wij LED-sterrenhemels in het dak van uw voertuig. Onze hoogwaardige LED-systemen bieden u talrijke mogelijkheden voor kleurcombinaties en kenmerken: een individuele kleurverandering, prachtige fonkelende sterren of de visualisatie van individuele vallende sterren maken het interieur van uw voertuig tot een absoluut hoogtepunt.

Onze systemen zijn zowel met een afstandsbediening als snel en eenvoudig te bedienen met een mobiele telefoon app.

Alle verbouwingen worden door ons vakkundig en volgens de laatste stand van de techniek uitgevoerd.

Professionele montage zonder verlies van garantie. Wij hebben ons tot doel gesteld om alle conversies in absolute premium kwaliteit te realiseren. We hechten niet alleen veel belang aan het resultaat in het voertuig, maar zorgen er ook voor dat alle kabels en LED-vezels netjes, gestructureerd en veilig worden gelegd bij het installeren van het sterrenhemelsysteem.

Alle LED-systemen die we gebruiken hebben het CE-keurmerk en worden voor installatie onderworpen aan een langdurige en temperatuurtest.